Over ons

AGS Auto Glas Service is circa 18 jaar een begrip in de Regio Zaanstad. Wij runnen dit bedrijf met zorgvuldigheid en veel plezier. Sinds 1 januari 2018 is ons bedrijf aangesloten bij 123ruit.nl met meer dan 38 vestigingen van lokale autoruitspecialisten is 123ruit.nl de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland!
Voor informatie verwijzen wij u naar de website 123ruit
Daarnaast is ons bedrijf BOVAG gecertificeerd. Met het lidmaatschap van BOVAG Erkend ruitschade herstel waarborgen we onze kwaliteit en garantie.
Tevens zijn wij gecertificeerd door de Stichting Duurzaam Repareren.
AGS Auto Glas Service werkt grotendeels mobiel, wij komen bij u thuis of op uw werk, hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Uiteraard bent u welkom op ons filiaal. Wij leveren autoruiten, maar plaatsen ook een autoruit die u zelf levert.
Bel, mail of WhatsApp ons voor vrijblijvende informatie. Wij kunnen precies aangeven wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Verzekeringen

Vanaf WA Extra, bent u over het algemeen verzekerd tegen ruitschade. Wij hebben dan de groene kaart nodig om bij de verzekeringsmaatschappij uw polis te verifiëren. Bij goedkeuring handelen wij de betaling rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij af.

Niet verzekerd voor autoruitschade?

Als u niet verzekerd bent tegen autoruitschade, dan maken wij een offerte op maat. U kunt van ons een scherpe prijs verwachten.

Ruitreparatie

Wanneer u een ster of een scheurtje in de voorruit heeft kunnen wij deze repareren. Dit doen wij door middel van een harsinjectie. Deze reparatie wordt door de verzekeringsmaatschappij volledig vergoed vanaf WA Extra.

Vervangen

AGS Auto Glas Service kan elk ruit van ieder voertuig vervangen. Uiteraard proberen wij de voorruit eerst te repareren.

Bestelwagens

AGS Auto Glas Service is gespecialiseerd in het op maat maken en inbouwen van zij- en achterruiten van bestelwagens. De ruiten van het tussenschot kunnen worden geleverd.

Vrachtwagens

AGS Auto Glas Service is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van ruitschade bij vrachtwagens. Het vervangen van vrachtwagenruiten doen wij met een glas lift. Dat is een veilige manier van werken.

Camperruiten en caravanvensters

AGS Auto Glas Service is gespecialiseerd in het herstellen en vervangen van ruitschade bij campers en caravans.

Blinderen

AGS Auto Glas Service kan uw auto een totaal andere ‘look” geven door middel van ruitfolie. Deze folie is te verkrijgen in alle kleuren en tinten. Daarnaast houdt het blinderen van ruiten ook warmte, zonlicht en uv-stralen tegen. Wij werken binnen de landelijke wettelijke regelgeving. De warmte- en zonwerende raamfolie is ook geschikt voor bedrijfspanden en woonhuizen.

Glaslook

Pimp uw bedrijfsauto op door middel van glaslookpanelen. Dit geeft uw bedrijfsauto een luxere uitstraling. Deze panelen zijn van glas en hebben de juiste pasvorm. De prijs per set (2 panelen) inclusief montage en BTW vanaf € 325,-

Specials

Vlakglas (oldtimers, grondverzetmachines en vaartuigen). Daarnaast kan AGS Auto Glas Service ook ramen vervangen in woonhuizen, bedrijven, kantoren etc.

Contact

 • AGS Auto Glas Service
      Kruisbaken 5-F
      (Industriegebied
      Achtersluispolder)
      1505 HS Zaandam
 • info@agsautoglas.nl
 • 075-6706778

© 2019 AGS Auto Glas Service

web counter
Bezoekers